woensdag 30 april 2008

persbericht: visite verdrukt zangeres

visite verdrukt zangeres


30 april Amsterdam
door: Mieneke Meij


De populaire zangeres Lenny K. is vanochtend in de Bijenkorf verdrukt door een mensenmassa. De mensen waren op een signeersessie afgekomen van de bekende entertainer. Wat een vreugdevolle ochtend moest worden voor de zangeres liep uit op een compleet drama. Er ontstond een ware 'run' op haar nieuwe poppenlijn. Verrast door de naderende mensenmassa probeerde mevrouw Kuhr zich een weg te banen naar de nooduitgang maar het was te laat.

Ze werd, met dertig andere mensen waaronder Ria Bremer, onder de voet gelopen. Getuigen vertelden later dat ze met haar gitaar haar hoofd probeerde te beschermen. De beveiliging van het warenhuis heeft een inschattingsfout gemaakt concludeerde de hoofdadjudant van de politie. "Ze hebben niet geweten hoe populair deze volks-zangeres nu nog is". Nadat de rust in het warenhuis was terug gekeerd heeft het ambulance personeel Lenny meegenomen naar het ziekenhuis. Een medisch team uit Zwitserland is inmiddels ingevlogen om haar te behandelen. De oud-songfestival-vedette is buiten levensgevaar. Ria Bremer is er slechter aan toe. Haar rechterpols is gebroken en haar linkerwijsvinger is er afgerukt.

De klanten, die een echte Lenny pop wisten te bemachtingen, zijn erg blij met hun aankoop. Het management van Lenny Kuhr laat weten door te gaan met de verkoop van de poppen maar de signeersessies zijn afgelast.


GROTE LOGEERPARTIJ

Lieve mensen,

Natuurlijk weten jullie al wat er met mijn kapitale aanleunvilla is gebeurd. Wat een drama. Gelukkig was ik niet thuis op het moment van de explosie. Wat een puinhoop! De brandweer heeft een aantal spullen weten te redden van de vernieling o.a mijn felbegeerde lopende band en de marmottenbak van Guus Oster maar vele spullen zijn verloren gegaan.

De buren waren zo lief om mij een middag op te vangen maar momenteel logeer ik voorlopig bij mijn vriendin Jose. Ze had nog een stapelbedje over!
Mijn mede-vak-vrouw Jose H. stond direct voor me klaar. Toen ze het vreselijke nieuws hoorde belde ze me op en wilde geen 'nee' horen. Ik moest bij haar komen logeren. Natuurlijk was ik radeloos en erg blij met haar aanbod maar daar ben ik van terug gekomen. Ieder uur vraagt ze hoe het met me is en wil ze een paar oude hits met me zingen. Ik kan geen 'waldolala'meer horen. Ze komt ook steeds met oude Luv pakjes aanzetten en vraagt of ik ze wil passen. Vreselijk allemaal maar ik mag een gegeven luv-paard niet in de bek kijken en doe maar met deze wanvertoning mee.

Zojuist heb ik te horen gekregen dat Tineke Verburg is opgepakt. Zij liet mijn villa exploderen! Wat is de showbizz-wereld toch hard geworden. Ik herinner mij de dagen van 'open het dorp' nog. De mensen waren toen hartelijker tegen elkaar. Ja, toen was geluk heel gewoon!

Laat ik Joke eens bellen. Misschien heeft zij nog een logeerkamer vrij...

Groet,
Mies

maandag 28 april 2008

telegraaf: TINEKE KLAAGT MIES AAN

Amsterdam -28 april 2008-
van onze verslaggever Mieneke Meij

TINEKE KLAAGT MIES AAN

De populaire voormalig TROS omroepster Tineke Verburg klaagt kijkcijfer-kanon Mies Bouman aan. Naar het schijnt heeft Mevrouw Bouman haar gisteravond bedreigd en mishandeld met een nog onbekend spelbord. Geschrokken door haar verwondingen en met gescheurde kleding liep de oud-tros-aktua -ster over straat. Drie Turkse mannen brachten haar naar een politiebureau waar ze door de dienst slachtofferhulp werd geholpen. De echtgenotes van deze mannen waren gekleed in Boerka en namen bij de aanblik van Tineke's verwondingen de benen.


De politie is opzoek naar deze drie gesluierde vrouwen. Waarschijnlijk zijn zij getuigen geweest van de mishandeling.
Tineke Verburg, ondermeer bekend TROS-triviant, is opgenomen in het ziekenhuis. Ze is buiten levensgevaar. De roddel ging dat zij haar comeback wilde maken op tv.
Tineke Verburg werd geboren in Utrecht als jongste van zes kinderen. Na de middelbare school werkte ze enkele jaren in de reclame- en reiswereld. In 1979 werd Tineke Verburg omroepster bij de TROS. Na enkele jaren begon ze ook met het presenteren van programma's. Haar eerste programma was "TROS Aktua". Al snel kreeg ze de bijnaam Trui vanwege de handgebreide truien die ze droeg. Later presenteerde ze programma's als "TROS Triviant", "Aktua Medisch" en Tien voor Taal. In 20011 vertrok ze bij de TROS. In 2004 begon ze bij RTL5 met het presenteren van "Nederland in Bedrijf". Dit was geen succes. Men kon haar de laatste jaren veel zien in de omroepsters-kantine. Ze liep vaak met het spel 'triviant' onder haar arm te leuren.
Tineke is al vaker slachtoffer geweest van geweld.

Tineke Verburg had een 'legendarische actie' toen ze werd verlaten door sportpresentator Jos Kuyer. Tineke werd zó boos toen ze vernam dat Jos een verhouding was begonnen met kunstenares Patty Harpenau dat ze alle dure maatpakken van Jos verknipte. Ook de knoopjes van zijn overhemden moesten het ontgelden. De hele handel werd vervolgens verstuurd naar Jos met het begeleidende briefje: Als ze dan toch zo goed kan naaien…
De altijd vrolijk en oprechte Mies Bouman heeft vernomen dat ze is aangeklaagd maar was niet bereikbaar voor commentaar. Ze heeft zich teruggetrokken in haar aanleunvilla en kreeg bezoek van haar advocaat.

zondag 27 april 2008

TINEKE VERBURG OP VISITE

Lieve mensen,

Nauwelijks ben ik bij gekomen van alle commotie of er staat weer iets op mijn stoep. Vanavond ging de bel van mijn aanleun-villa. Natuurlijk stonden er weer 3 vrouwen in burka voor de deur maar tussen hen ook Tineke Verburg. Ze had een bordspel onder haar arm. In tranen en na haar derde wijntje gaf ze uitleg: Ze heeft gezien wat wij voor Loretta hebben gedaan en vroeg of wij haar ook wilden helpen met haar bekende tv-quiz "triviant". Nu ben ik natuurlijk altijd bereid om mensen in nood te helpen maar bij Tineke Verburg moest ik een lijn trekken.
Ze wil haar programma iedere dag primetime op de buis. Ja, dat willen we allemaal wel Tineke! Jij oud-sterrenslag-sletje met je omhoog gevallen bordspel mentaliteit! Ja, lieve mensen...er knapte iets in mij. Ik wist niet wat er met me gebeurde maar ik begon haar met haar eigen triviant-spel in elkaar te slaan. Uiteindelijk wist Imca, die op het geluid afkwam, het bordspel uit mijn handen te rukken en Tineke veilig naar buiten te brengen.

Ik wist het zeker...er moest iets gebeuren. Het was te druk in mijn huis! Als eerste ben ik op boerka-jacht gegaan. Mijn huis begon op een Arabische markt te lijken. Een aantal vrouwen hadden zelfs hun geiten en kamelen meegenomen! Alle doeken (incl vee ) heb ik uit mijn villa gezet. Daarna was Angela aan de beurt! In mijn kleine volvo -station-car heb ik haar gereden naar de boerderij van ex-dot Esther. Ze zoeken het maar uit. Natuurlijk mogen Lenny, Lous en Imca zo lang blijven logeren als ze willen maar Adele liet ik ophalen door vervoer-op-maat.

Het was nog een hele toer om haar die bus in te krijgen. Gillend en krijsend verzette ze zich hevig. Ze ging in de gordijnen hangen met haar rolstoel bungelend aan haar zwakke enkels maar het is gelukt! De chauffeur van de het invalide-busje keek een beetje vreemd maar na een ruime tip verdween het busje aan de horizon. Het gegil van Adele maakte wel de hele buurt wakker!
En nu...rust in huize Mies! Eindelijk! Hier en daar hoor ik nog wel gitaarklanken omdat Lenny een nieuw nummer aan het oefenen is maar nergens loslopende burka's meer of losgeslagen bekende Nederlanders. Lous was wel een beetje ontdaan door mijn ferme optreden maar begreep mijn situatie wel. Ze had al voldoende intake gesprekken gehad om 13 avonden gesluierde vrouwen op tv te laten zien.
Zometeen roep ik de meiden bij elkaar voor een gezellig potje triviant. Lenny mag deze keer Tineke Verburg spelen.
Groet,
Mies

DRUK IN AANLEUN-VILLA

Lieve mensen,
Wat een drukte in mijn aanleun-villa dit weekend. Het lijkt wel of iedere labiele, herstellende bekende Nederlander bij mij op de bank zit.


Het begon allemaal met Angela G. Zij kwam bij mij uithuilen omdat ze problemen had met de Dots. Natuurlijk bleef ze plakken en gooide haar bagage in de logeerkamer. Ze heeft de haar oude lp's meegenomen dus al 48 uur galmt er "don't give up" door mijn huis. Lenny bracht Loretta hier en natuurlijk kwam Imca ook mee. Terwijl Lenny in de schaduw op het terras bij komt van haar zonnesteek, ploegt Imca in mijn tuin. Ze kan niet stil zitten. Ze is zo blij met haar lintje en laat die ook aan iedereen zien! Loretta is daarintegen een mentaal wrak. Ze slaapt momenteel in mijn bibliotheek.

Lous heeft mijn ruime hal tot haar beschikking. Ze heeft haar kantoor laten overbrengen. Momenteel ontvangt zij daar Boerka vrouwen voor onze nieuwe show. De intake-gesprekken nemen niet zoveel tijd in beslag maar er zijn wel 30 vrouwen in Boerka op de oproep afgekomen. Er lopen dus allemaal zwarte doeken rond in huis.

Het dak van Adele's garagebox is ingestort dus alle decorstukken, waaronder de lopende band en marmottenbak, staan in mijn slaapkamer. Adele zit in de bijkeuken te keuvelen met Marga Bult. Ze hadden elkaar al in geen jaren gezien dus ik heb maar een doosje wijn neergezet!

Mensen wat een drukte in mijn aanleun-villa. Persoonlijk heb ik niets tegen visite maar Lenny is daar beter in dan ik. Het ziet er naar uit dat iedereen nog wel een tijdje blijft. Laat ik maar aan het eten beginnen. We eten draadjes-vlees met snijbonen om Imca's lintje te vieren.

Groet,

Mies


vrijdag 25 april 2008

UITSLAG OMROEPSTERS WEDSTRIJD

Lieve mensen,

Ja hoor mensen, de uitslag van de oud-omroepsters verkiezing is binnen en Lisette Hordijk heeft gewonnen. Veel mensen hebben hun stem uitgebracht op haar persoon. Dit zal ze fijn vinden. Lisette kon, wegens persoonlijke problemen, haar prijs niet in ontvangst nemen en dus heb ik vandaag de stoute schoenen aangetrokken en heb haar opgezocht. Helaas was zij niet aanspreekbaar maar haar ogen spraken boekdelen. Ze was erg ontzettend blij mee.

Liefs,
Mies

donderdag 24 april 2008

1 DOT MAAKT NOG GEEN ZOMER

Lieve mensen,


Wat fijn om weer terug te zijn in Nederland en het normale leven weer op te pakken. Adele en ik zijn nog twee dagen door gegaan met ons Frans terras. Mireille heeft, nadat we alle spullen hadden opgeborgen, lekker blijven plakken. Inmiddels is ze weer terug naar haar geboorteland om haar nieuwe cd te promoten. Adele en ik hebben de rommel opgeruimd. Je kunt natuurlijk niet zo'm superster laten meehelpen. En nu...nu ben ik weer heerlijk thuis in het Gooi.


Vanochtend belde Angela G. mij op compleet in tranen. Het geplande concert, in de zomer, van de dots dreigt niet door te gaan. De dots hebben ruzie. Het schijnt dat Esther, Ria achterna gezeten heeft met een gourmetstel. Ze waren lekker met z'n zessen aan het gourmetten om hun geplande concert te vieren en Esther hoorde van Patty dat Ria achter haar man aan zat. Het vuil was niet van de lucht. Patty werd bij haar haren gegrepen en Angelica moest het ook ontgelden omdat iedereen vond dat ze een slet was. Kortom: De dots hebben ruzie. Angela Groothuizen, die al haar spaargeld in dit concert gestoken heeft was niet meer tot bedaren te brengen aan de telefoon. Ik stelde voor, om in het ergste geval, de dames van Luv maar weer eens van stal te halen maar dat zag Angela niet zitten. Maar ja, 1 dot maakt nog geen zomer!

Ik begreep natuurlijk dat Angela een luisterend oor nodig had maar ik had er geen zin in. Mijn hoofd is bij mijn collega-vakvrouw/ vriendin Lous. Ze is naar het bos vertrokken om uit te rusten en daarna heb ik niets meer van haar vernomen. Mijn tijd vulde ik met Adele maar daar raak je, hoe leuk ze ook doet, ook snel op uitgekeken. Het is rustig in het Gooi, zeker nu Lenny nog steeds met een zonnesteek thuis moet blijven.

Maar lieve mensen, een vakvrouw moet door. Morgen heb ik een afspraak met Leontien van Morsel. We gaan een benefietje geven voor het gevallen vrouwen huis.

Liefs,

Mies

zondag 20 april 2008

DECORSTUKKEN TERUG

Lieve mensen,

Na veel zwoegen is het dan eindelijk gelukt. De decorstukken zijn op hun weg terug naar Nederland. Op dit moment rijdt Mireille Mathieu in de voorste auto met boedelbak de Nederlandse grens over. Achter haar volgen vele auto's met volgeladen met spullen die nodig zijn om een spetterende liveshow mogelijk te maken. Mireille heeft het, na veel touwtrekken, voor elkaar gekregen! De Franse autoriteiten bezweken voor haar charmes en ze mocht, na een korte signeersessie en een aantal liedjes gezongen te hebben, alles meenemen.


Ik kan bijna niet wachten tot ik de rekwisieten weer zie. Momenteel ben ik bij Adele B. Samen drinken wij een glaasje en wachten in spanning af tot we de karavaan zien aankomen. Natuurlijk gebruiken we Adele's garagebox weer als voorlopige opslagplaats.

Ik het kader van Mireille's overwinning hebben Adele en ik haar huis in Franse sfeer gebracht. Adele heeft zelfs een petit terras gemaakt op de stoep. Ik verkoop kleine broodjes in haar tuin.Langzaam begint het vol te lopen. Eerst keek de buurt een beetje vreemd naar al die plastic stoeltjes op de stoep maar nu zijn de stoeltjes bijna allemaal bezet. Voor Adele is niets te dol. Zij weet altijd van niets iets te maken. Natuurlijk heeft ze al een paar liedjes gezongen uit haar serie: "het schaep met de vijf poten". Heel de buurt zong mee.We wachten in spanning af en zullen Mireille met een grote bos bloemen verwelkomen in ons koude kikker landje. Nu moet ik snel verder want anders bakken mijn broodjes aan.

Liefs,
Mies

TUSSENSTANDLieve mensen,


Massaal is er gereageerd op de verkiezing van de lievelings-oud-omroepster. Ik ben blij om de voorlopige tussenstand aan u door te geven:


1: Ellen Brusse

2: Lisette Hordijk

3: Lous Haasdijk


Natuurlijk heb ik zojuist telefonisch contact gehad met de koploopster. Ellen is erg blij met haar positie. Ze vind het fijn dat de oud-omroepsters weer eens in het zonnetje worden gezet. Na de verplichte ziekenhuis-opname van Lisette Hordijk heerste er een treurige stemming maar met deze verkiezing hebben we weer een reden om verder te gaan aldus Ellen.

Breng uw stem uit...u heeft nog even de tijd!

Groet,

Mies

zaterdag 19 april 2008

OUD-OMROEPSTERS VERKIEZING

Lieve mensen,

De verplichte opname in een psychiatrisch ziekenhuis van Lisette Hordijk heeft me erg gegrepen. Naar het schijnt ligt ze vast in een dwangbuis en gilt ze de gehele dag door. Met morfine proberen de doktoren haar tot kalmte te bedaren. De evacuatie uit de villa van Rik Felderhof is haar teveel geworden. Om enige hoop te brengen naar vele andere oud-omroepsters met dezelfde symptomen heb ik een een verkiezing uit geschreven! Deze verkiezing heeft als doel de presentatrices op de been te houden. "Geef mensen een reden tot leven" zeg ik altijd maar. Stem op uw lievelings-oud-omroepster. De kandidaten wachten in spanning het resultaat af.


Ander nieuws: momenteel ben ik nog steeds druk bezig alle decorstukken uit de villa te krijgen. Het valt niet mee. Ik spreek best een woordje Frans maar het lijkt wel of de Franse autoriteiten niet willen luisteren! Ach en wee...wat een drama.Spontaan heeft Mireille Mathieu haar hulp aangeboden om mij te helpen in mijn strijd voor het los krijgen van de Nederlandse decorstukken. De populaire zangeres, die begin dit jaar nog in Duitsland een belangrijke prijs gewonnen heeft, belde mij op en bood haar hulp aan. Ik was zo ontroerd dat ik mijn tranen de vrije loop liet! Natuurlijk is Mireille vaak te gast geweest in een van mijn goed bekeken programma's maar dat zij nu zomaar, samen met mij, ten strijde trekt tegen dit onrecht maakte mij erg gelukkig. Ik beloofde haar een plekje om haar zangtalent te tonen aan het Nederlandse volk in mijn volgende show!

Mireille, merci...

Liefs, Mies

vrijdag 18 april 2008

persbericht-lisette hordijk-

LISETTE HORDIJK OPGENOMEN

-spijkenisse-

Vanavond is de oud-presentatrice Lisette Hordijk opgenomen in Psychiatrisch Ziekenhuis "de Blanke Lelie" in Spijkenisse. De voormalige NCRV medewerkster werd in verwarde toestand in een portiek aangetroffen. Ze droeg een roze, gescheurde, gala jurk en joeg voorbijgangers de stuipen op het lijf door ze aan het schrikken te maken met een stuk geslagen wodka fles.
Het was al jaren bekend dat de oud-omroepster ernstige problemen had. Deze problemen begonnen in de jaren negentig toen de NCRV besloot haar te ontslaan. Mevrouw Hordijk is al meerdere malen opgenomen geweest maar meerdere bronnen beweren dat zij zich juist de laatste tijd beter voelde. Wie of wat deze radicale gedragsverandering heeft doen ontstaan is niet bekend. Het medisch team van de instelling heeft besloten om dit markante NCRV gezicht met lichte stroomstoten er weer boven op te helpen.

EVACUATIE SHOWBIZZ VILLA
Lieve mensen,


Het geplande avondvullende programma voor morgen gaat, zoals u in vele Nederlandse dagbladen heeft kunnen lezen, niet door. Vanochtend is de villa Felderhof ontruimd.Recent Frans bodem onderzoek toont aan dat er een onbekende stof is gevonden in de grond rondom de villa. Wij, de bekende Nederlanders op bezoek, zijn met spoed geevacueerd en moesten alles achter laten. Het was vreselijk om te vertrekken, juist nu we bijna klaar waren met alle voorbereidingen. Imca klampte zich nog vast aan haar bloemen-corso-kar maar de Franse gendarmes wisten haar los te trekken en in een politie-busje af te voren. Wat een drama. Lous is ook erg geschrokken. Ze heeft zich momenteel terug getrokken in Gelderland. Daar verblijft ze met familie op een onbekende, landelijke plaats om even tot rust te komen.


Alle spullen voor de zaterdag-avond show van morgen staan nog in de schuur bij de villa. Het terrein is afgesloten voor het publiek. Zonder mijn lopende-band en de marmotten bak van Fred Oster is het onmogelijk om een uitzending te realiseren. Het afwachten is op de Franse autoriteiten. Wanneer zij groen licht geven zullen alle decorstukken met spoed overgebracht worden naar Aalsmeer.


Ten tijd van de evacuatie was het zeer druk in de villa. Buiten de pers waren er veel bekende Nederlanders bezig met het voorbereiden van hun act. We stonden praktisch klaar om met alle auto's en boedelbakken terug naar Aalsmeer te rijden.


Lisette Hordijk had zelfs haar presentatie jurk al aangetrokken. De gendarmes hebben haar zo ruw meegetrokken dat de jurk op meerdere plaatsen scheurde. In het politie-busje was het Marga Bult die met haar zangkunsten Lisette tot bedaren wist te brengen. Het plan was er om Lisette weer iets te laten presenteren op zaterdagavond. Deze oud-diva van de NCRV is na haar afschaffing erg in verval geraakt. Dit zou haar kans worden om te bewijzen dat ze het nog steeds kan! Laten we hopen dat ze deze tegenslag verwerkt en niet weer het pad op zal gaan van drank en drugs!


Een speciaal kinderteam is bij de evacuatue ingezet op "les poppys" te vervoeren. Het veel geprezen zangkoor waarmee onze eigen Lenny volle zalen trok, was speciaal naar de villa gekomen om hun comeback te oefenen op de Nederlandse TV.De samenstelling van dit bekende kinderkoor mag dan anders zijn maar de hit "visite" zingen ze nog steeds uit volle borst mee. Enkele jongens zijn vanwege verdrukking in het te kleine busje met ademhalingsproblemen opgenomen in een Frans ziekenhuis. Ik hoop maar dat ze geen schade hebben geleden aan hun gouden keeltjes.


En ik...? Momenteel voel ik mij weer thuis in mijn aanleunwoning in het Gooi. De schokkende gebeurtenis heeft mij wel diep geraakt maar een vakvrouw moet door! Terwijl Lous deze tragedie probeert te verwerken in de bossen en Lenny nog steeds met een zonnesteek te kampen heeft ben ik druk aan het telefoneren met allerlei Franse Instanties. Onze bekende decorstukken moeten terug naar het Vaderland. "the show must go on..."

Groet,
Mies

donderdag 17 april 2008

VANESSA IS DOLL

Lieve mensen,
Terwijl de voorbereidingen voor het tv-spektakel in volle gang zijn is mij wat ten gehore gekomen wat ik jullie beslist niet mag onthouden. In navolging van mij, komt Conny H. ( vroeger bekend als Vanessa ) met haar eigen poppen-campagne.
Ze heeft drie poppen laten maken en ze liggen, als het goed is, vanaf morgen in de winkel. Het zou gaan om de volgende drie varianten:

* De "upside-down" doll. ( een speciale duikel-pop voor in het water)
* De "obsession" diva. ( een mode-pop in tijgerlegging en push-up behaatje )
* De "I'm here 4 u" moeder ( een pop met schort en 8 bruine kinderpopjes)

Het is toch werkelijk van de zotte dat zo'n diva met mijn idee aan de haal gaat? Natuurlijk heb ik direct Hans gebeld maar die gaf geen commentaar over de zaken van zijn vrouw. Wel zou hij me, als goedmakertje, drie oude lp's van zijn vrouw toesturen maar die heb ik al!

Binnenkort meer,
Groet,
Mies

maandag 14 april 2008

PENNY BREEKT BEEN


Lieve mensen,


Na het mislukte project "brillen voor Afrika" zijn ben ik alweer bezig met een spetterende avondshow voor zaterdag-avond. Lous en ik werken onszelf in het zweet om het Nederlandse volk te amuseren! Helaas gaan er bij de voorbereidingen nog wel eens wat mis. Dat merkte ster-danseres Penny de Jager vandaag. Wij hadden afgesproken dat zij zou dansen op een luxe speedboot, ter promotie van ons zaterdagavond-spektakel. Penny was daar wel voor te porren en begon meteen. Eenmaal op het vaartuig merkte ze op dat het wel erg hard ging. Terwijl ze een sierlijke draai maakte, tuimelde ze van de varende boot. Haar jaren-zeventig naald-hak bleef haken in de railing. Penny werd honderden meters mee gesleurd. Het was vreselijk om dit te moeten zien! Dat kan ik u verzekeren. Penny heeft tijdens dit voorval haar been op acht plaatsen gebroken en zal dus niet dansen op zaterdagavond. Wij zoeken nu bekende danseressen die haar, moeilijk in te nemen rol in het programma willen vervangen. Bent u danseres en nog goed ter been? Reageer a.u.b!Het team wenst Penny veel sterkte toe terwijl ze met het openbaar vervoer terugkeert naar haar flatje in Amsterdan-Oost!


Hier in de villa is het een drukte van belang. Reporters staan te dringen om een glimp op te vangen van de voorbereidingen. Lous belt haastig in het rond naar oude bekende mannelijke collega's met een roze tintje. Graag willen wij tijdens dit avondvullend programma stil staan bij een aantal bekende homosexuele medemensen om zo iedere doelgroep te bereiken. Ik ben ondertussen een praalwagen aan het versieren met Imca. Ted de Braak is langsgekomen om ons daarbij te helpen. Die Ted toch...hij staat altijd voor een ander klaar! Ook Jenny Arean is aanwezig om ons te versterken. Helaas zijn ze momenteel beiden zoek. Waarschijnlijk drinken ze samen een glaasje madeira op het terras. Lenny Kuhr, die momenteel met een zonnesteek thuis zit, heeft belooft een lied te schrijven Jenny. Jenny ziet a.s zaterdag als comeback op tv.

Natuurlijk kennen we haar nog als 'het meisje met de blauwe hoed'uit de gelijknamige tv serie in de jaren 70. Daarnaast heeft Jenny geschitterd in diverse musicals.
Dus lieve mensen, allemaal kijken a.s zaterdag. Een show zonder Penny maar wel met een lied van Lenny gezonden door Jenny.
Wat een dolle boel!
Liefs,
Mieszondag 13 april 2008

AVRO HELPT LOUS EN MIES

Lieve mensen,

Wat fijn om contacten in showbizz-land te hebben. De AVRO heeft geholpen het probleem met de giftige brillen te verhelpen. Omdat ik natuurlijk jaren voor deze omroep gewerkt heb, zijn ze een actie begonnen om mijn naam te zuiveren. Ze hebben zelf de 'rijdende rechter' ingeschakeld voor advies. Hij adviseerde dat Ria Bremer aan de tand gevoeld moest worden. Zij heeft natuurlijk veel ervaring met ziekten en andere nare zaken na al die jaren 'vinger aan de pols'. Ria bleek meer over de zaak te weten. Het was Ria geweest die de tank met giftig afval in de villa van Rik gezet heeft. Lous en ik zijn bij de neus genomen, of liever gezegd aan de pols gepakt! Dat loeder wist dat Lous en ik na een aantal glazen niet meer helder kunnen nadenken en het gistige spul zouden gebruiken voor het schoonmaken van de brillen. Ria wilde op deze manier dubbel scoren. Wij een slechte naam en zij weer in de belangstelling voor een nieuwe serie 'vinger aan de pols met Ria Bremer'. Gelukkig doorzag de AVRO dit sluwe plan en hebben Ria Bremer voorlopig opgeloten in de 'gouden kooi' van RTL. De rijdende rechter moet zijn vonnis nog laten gelden maar onze naam is gezuiverd!


"Mijn vonnis zal bindend zijn voor alle partijen. Ria B. is in voorlopige hechtenis tot mijn vonnis. Mies en Lous hebben niets met deze gif-zaak te maken. Ik stel voor dat zij smartegeld krijgen in de vorm van een avondvullend programma op de Nederlandse tv a.s zaterdag. Mies en Lous hebben genoeg geleden. Het is tijd voor plezier. Dat is mijn voorlopige uitspraak en hier moet u het mee doen!"


Lieve mensen,

U begrijpt dat Lous en ik opgelucht zijn. In de villa van Rik zijn we momenteel plannen aan het maken voor een avondvullend programma op de Nederlandse tv. Het zal een live show worden met vele sterren. Lous belt al vrolijk in het rond. We hebben er weer zin in! Een aantal bekende Nederlanders zijn al naar de villa toegekomen om ons te feliciteren. Momenteel zwemt Penny de Jager al in ons riante bad. Zij is erg blij voor ons.

" Ik ben zo blij voor de dames. Tijdens het laatste spektakel 'in de hoofdrol mer Lous' heb ik ze goed leren kennen. Het zijn enige meiden op leeftijd. Vroeger kwam ik ze ook wel tegen achter de schermen of in de kantine maar tot een echt gesprek kwam het nooit. Ik was altijd druk in de weer met Ad Visser en de dames hadden hun eigen programma's maar tegenwoordig hebben we een fijn contact. Ik heb al laten weten dat ik mijn volle medewerking verleen op zaterdag. Ze verdienen het. Mies heeft zoveel gedaan voor de Nederlandse televisie en Lous is gewoon een vakvrouw in hart en nieren. Die Ria Bremer, daar heb ik altijd al moeite mee gehad. Ik ben blij dat ze voorlopig opgesloten zit. Bah, het is een ziek persoon. Laten we hopen dat de show van a.s zaterdag een succes zal worden en dat het gehele land kijkt."
Zo zie je maar wat goede contacten belangrijk zijn in het leven. Lous en ik zullen deze week plannen maken voor een spetterende show. We zullen doorgaan!
Liefs,
Mies

vrijdag 11 april 2008

ONDERGEDOKEN

Lieve mensen,


Het ziet er naar uit dat Lous en ik door de verkeerde afloop van de brillen-actie voor Afrika de aankomende tijd ondergedoken zitten in de villa van Rik Felderhof. Gelukkig weet, buiten een aantal bekende Nederlanders, niemand waar de villa staat. Lous en ik zijn erg geschrokken van alle drukte rondom onze actie. Het stuk in de telegraaf heeft ons in de tang. De hate-mails blijven binnen stromen aan ons adres.


Het is nooit onze bedoeling geweest de mensen in Afrika schade aan te brengen. Lous wilde gewoon, proper als ze is, de brillen goed schoon krijgen. In de kelder van de villa vonden we een hele tank met, naar wij dachten, schoonmaakmiddel. Enfin...wij lekker soppen en wat bleek? Het was een tank die er al stond sinds de tweede wereld oorlog.

Het label "toxic" hebben we niet gezien. Natuurlijk hadden we al een aantal glazen op en Lous was haar bril kwijt maar dat heeft er niets mee te maken. Wie heeft er nu een tank met giftig afval in z'n kelder? Rik wist er ook niets van. Wat een nare situatie en wat sneu voor al die mensen in Afrika. Bij deze bieden Loes en ik onze verontschuldigingen aan. In de toekomst hopen wij het goed te maken. Ondertussen hebben wij besloten om onder te duiken in de villa.
Berdien Stenberg heeft haar fluit ingepakt en is vertrokken. Ook Imca is momenteel aan het pakken. Ze vind de situatie te gevaarlijk worden. Lieve mensen, waar moet dat heen? Zijn Lous en ik de paria van showbiz-land geworden? Hoe komen we hier uit?
Liefs,
Mies

BERICHT UIT TELEGRAAF

chemische reactie met brillen van goed doel
van onze verslaggever Ria B.

-kaapstad-

De actie van de voormalige presentatrices Lous H. en Mies B. om brillen te sturen naar Afrika is uitgelopen op een drama. Naar het schijnt zijn de brillen, voor het opsturen, behandeld met een schoonmaakmiddel. Dit middel heeft een negatieve uitwerking op de donkere huid. De chemische reactie die volgt bij het opzetten van de bril is ernstig tot zeer ernstig te noemen. Momenteel worden er in de weinige ziekenhuizen de eerste slachtoffers van deze ramp binnengebracht.

Onder de slachtoffers zijn veel kinderen. De kinderen waren in eerste instantie erg blij met hun nieuwe, tweedehands, bril geschonken door het presentatie-duo maar de stemming sloeg vrij snel om in paniek. Moeders sleepten hun kinderen terug naar het uitdeelpunt van de schadelijke brillen maar dat was verspilde moeite. De medewerkers konden niets doen. Wel werden er foto's van bekende Nederlanders uitgedeeld om het leed iets te verzachten.Wetenschappers staan voor een raadsel aangaande het chemische proces en het schoonmaakmiddel wat de reactie veroorzaakt heeft. Terwijl de slachtoffers binnen stromen zijn zij haastig op zoek naar een medicijn om de pijn en het leed te verhelpen.


Van de voormalige presentatrices ontbreekt ieder spoor. Naar het schijnt bevind het tweetal zich in Frankrijk om bij te komen van een slopende en zeer succesvolle loopbaan op de Nederlandse TV. Een ieder die informatie heeft over de verblijfplaats van het tweetal wordt vriendelijk verzocht om contact op te nemen met het dichtbijzijnde politie bureau.

Deze journaliste houdt de vinger aan de pols!

BRILLEN VOOR AFRIKA SUCCESLieve Mensen,
De actie die Lous en ik gestart zijn is een succes. Mensen leveren massaal hun brillen in bij de trefpunten in Nederland. Het is dringen hoor! Iedereen wil zijn bril schenken aan ons goede doel.
De eerste brillen zijn al in Afrika aangekomen. De mensen zijn ons erg dankbaar!
Van al die vrolijk rondkijkende gezichten krijg ik dorst. Ik vermaak me prima in de villa van Rik ( op een geheime locatie ). De meiden/vakvrouwen die hier rondlopen komen geheel tot rust! Lous straalt en ook Imca, die zojuist is aangekomen is, loopt vrolijk in het rond. Het is fijn om even tot jezelf te komen hier. Rik is enorm attent en doet werkelijk alles om het ons naar de zin te maken. Deze lieverd kookt, maakt schoon en haalt onze lege glazen op. Wanneer ik naar hem kijk, smelt mijn hart. Rik is ook al op leeftijd maar zijn charmes heeft hij nog steeds. Een oude vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken. Gisteren zag ik hem flirten met Lous. Zij was een klein beetje tipsie en daar maakte Rik gretig gebruik van, die arme ziel. Natuurlijk ben ik niet een persoon die over een andere vakvrouw zou roddelen maar ik kan jullie vertellen dat ze het heel gezellig hebben gehad samen!

Terwijl ik Rik zag flirten moest ik ineens denken aan al die showbizzz mannen die mijn hand durfden te vragen in vroegere dagen. Natuurlijk noem ik geen namen maar het waren er veel! Dat kan ik u verzekeren. Mijn telefoon bleef overgaan. Zeker na mijn optreden in "open het dorp". Ik had de harten gestolen van bijna alle mannen in Nederland. Mijn tranen, achter een bos rozen, beroerde menig mannenhart!

Lieve mensen, ik zou nog zoveel kunnen schrijven maar Berdien Stenberg geeft zometeen een optreden in de villa. Rik is zo lief geweest om haar met fluit en al over te vliegen.
Rest mij niets anders dan jullie "rondo rouseau" groeten toe te wensen.
Liefs Mies B.

ps: Lenny, zou jij Adele even willen bellen. Ik heb hier geen bereik. Wil je haar vragen mijn poes eten te geven? Je bent een schat! Beterschap...kusje Mies!


woensdag 9 april 2008

HOOFDROL SUCCES

Lieve mensen,

Het programma " in de hoofdrol met Lous Haasdijk " is een succes gebleken. Miljoenen mensen keken gisteren naar de tv om de onthullingen van deze vakvrouw te horen. Penny's Ballet met bekende Nederlanders schitterde en Imca's bloemen zagen er prachtig uit. Na de uitzending ben ik met een aantal bekende vrouwen uit de showbizz vertrokken naar de villa van Felderhof om eens lekker bij te komen. Onze locatie blijft geheim om de pers op afstand te houden en genieten van de rust!

Gisteren heeft het grote publiek genoten van onthullingen uit Lous haar mond. Ze beschreef het gevangenis leven in Afrika en hoe zij moest vechten om al die, donker gespierde, mannen van zich af te houden. Het leven daar was voor Lous geen pretje! Gelukking wist zij een fotocamera mee te smokkelen en kon een aantal van hen op de gevoelige plaat vastleggen.


Verder gaf Lous een uitgebreid verslag over haar ochtendgym-ritueel. Ze zag dat de mannen in de gevangenis hier niet mee bezig waren. Lous zag een gat en sprong erin. Spontaan, zoals Lous kan zijn, besloot ze iedere ochtend een gym-les te verzorgen voor de gedeniteerden. Wat hadden de mannen een lol. Iedereen was vroeg uit de veren!

Fijn, vinden wij het, om Lous weer terug te hebben. De martelingen zijn over. In de villa van Felderhof zullen wij samen met Lenny Kuhr en een aantal andere vakvrouwen ons buigen over het volgende grote tv spektakel in Nederland. Vakvrouwen blijven vakvrouwen!

Groet,

Mies B.


dinsdag 8 april 2008

FILE IN AALSMEER

Lieve mensen,

Tijdens de repetities voor vanavond, zie ik nog even kans jullie te schrijven. Het is een drukke bedoeling hier in Aalsmeer. De Hoofdweg staat vol met auto's. Veel mensen komen eerder om voor de uitzending Lous Haasdijk te ontmoeten. Helaas mensen, Lous heeft zich terug getrokken in haar kleedkamer en zal er aan het begin van het programma uitkomen. Kom dus niet nu al naar de studio. Het heeft geen zin! Neem het openbaar vervoer. De wegen zitten propvol.

De bekende Nederlanders druppelen langzaam binnen, als ze niet in de file staan. Corry Konings is momenteel aan het inzingen. Haar Rekels staan nog vast even buiten de stad. Imca legt de laatste hand aan haar bloemdecoraties en dan gaat ze naar de snackbar.
Zojuist heb ik de laatste programma-veranderingen doorgenomen met mijn manager. Hij zal vanavond schitteren in een mintgroen-outfit omdat hij meedoet met een dansact van Penny de Jager. Deze fantastische vakvrouw heeft speciaal voor Lous een dansstuk gemaakt. Vanavond voert ze het op met een aantal bekende Nederlanders waaronder Viola Holt en Berdien Stenberg. Penny heeft zich laten inspireren door de Afrikaanse dans en gebruikt klompen om een Nederlands effect te krijgen. Tijdens dit dansnummer zal Kim Holland iets met tulpen doen om het geheel feestelijk af te sluiten.


Kosten nog moeite worden gespaard tijdens het samenstellen en uitvoeren van dit programma. Lenny ( die waarschijnlijk ook nog in de file staat ) zingt haar grootste hits en laat ons haar nieuwe gave zien. Paula Patricio is momenteel al in de studio en repeteert haar jongleerkunsten. Zoals gewoonlijk ontvang ik aan het einde van de uitzending 40 rode rozen. Lous, Lenny en ik zullen dan per helicopter naar de villa van Rik Felderhof gebracht worden om bij te komen.


Oud collega's van het nieuws stellen momenteel een compilatie samen van belangrijke gebeurtenissen uit het leven van ster-nieuwslezeres Lous Haasdijk. Wat een prachtig initiatief! Dat is smullen!

Lieve mensen, nogmaals...kom niet met de auto naar de studio. De wegen zitten vol. Neem de trein of kom op de fiets. Het is een gekkenhuis rond Aalsmeer. Vanavond staat er een vakvrouw centraal. Lous heeft de hoofdrol!! Helaas moet ik het hierbij laten. Imca en ik gaan naar de snackbar om even snel iets naar binnen te werken en dan gaan we de make-up in.

Liefs,
Mies B.
IN DE HOOFDROL

Lieve Mensen,

Terwijl mijn pop-verkoop door het dak gaat, ben ik ondertussen bezig met de voorbereidingen van de uitzending "In de hoofdrol / reprise Lous Haasdijk". Vanavond zal het spektakel op de Nederlandse buis losbarsten!! Zoals jullie weten heeft mijn vriendin en sterpresentatrice Lous Haasdijk drie weken vastgezeten in gevangenis in Afrika wegens opzettelijke diamantroof. Mijn vriendin treft natuurlijk geen blaam. In de uitzending van vanavond zal zij al haar avonturen uit de doeken doen. Paris Hilton is gekomen om het gevangeniskostuum van Lous aan het grote publiek te tonen. Voor een paar consumptiebonnen is zij overal voor te porren.

Tevens maken in deze show de volgende sterren hun opwachting: Martine B. / Joke B. / Hans v W. / Corry K. / Lisette H. en Patty B. Ook Lenny ( ons meditatie wonder ) zal haar opwachting maken. Natuurlijk presenteer ik de hele boel aan elkaar.

Het zal een fantastische en spraakmakende uitzending worden met tal van verrassingen. Imca heeft al aangegeven de bloemstukken te willen maken en Carry zal opkomen als Mien Dobbelsteen. Natuurlijk komen er veel mensen uit Lous haar verleden over de vloer om ons te vermaken met 'nog nooit eerder gehoorde' verhalen.

Lieverds, ze zijn nu het geluid aan te testen en ik moet helpen de lopende band neer te zetten. Tot vanavond op TV!!!

Groet,

Mies B.

> Na de uitzending zal ik met een aantal showbizz vriendinnen naar de villa gaan van Rik Felderhof. <


donderdag 3 april 2008

MIES-POP SOLD OUT!

Lieve mensen,


Wat een kleine advertentie niet allemaal kan doen? Gisteren publiceerde mijn manager een advertentie op mijn blog en in de landelijke dagbladen om de mies-pop aan de man te brengen en vandaag waren ze allemaal uitverkocht! Er is een ware run geweest deze ochtend. Bejaarden stonden in de rij om de pop aan te schaffen. Enkele mensen werden onder de voet gelopen en werden met lichte verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ze verkeren allemaal buiten levensgevaar.


Dank u, lieve, lieve mensen voor het aanschaffen van mijn pop! Voor alle mensen die zonder pop naar huis moesten...wees gerust: Een team van Koreanen werkt momenteel aan een nieuwe partij. Binnenkort zijn ze weer overal te krijgen.


Vandaag ben ik de straat op gegaan om aan mensen te vragen wat ze van de pop vonden. Hieronder een aantal korte reacties:


"Geweldig die miespop! Leuk voor al mijn adoptie kinderen. Ik denk dat Hans er ook blij mee zal zijn! "
"Oude tijden herleven met deze mies-pop. Enig die
mini-lopende band. Mijn vrouw is er ook blij mee.""Jammer dat de pop uitverkocht is. Ik heb er nu geen. Maar ja...Gelukkig heb ik mijn gitaar nog. Ik moet opschieten, zometeen krijg ik visite.""Ik heb die stink-pop niet gekocht. Daar ga ik mijn goede geld niet aan uitgeven. Mijn hand op de knip en mijn vinger aan de pols zeg ik altijd! "


"Wat een enige pop. Ik lijk er een beetje op! Vanavond gaan we samen door de wei huppelen. Jammer dat het make-up-setje niet meer te krijgen was. Ik verheug me er op om met de mies-pop te spelen! "
Tot een volgende keer,
Veel liefs,
Mies B.

woensdag 2 april 2008

-ADVERTENTIE-

-advertentie-

nu te koop

de mies pop


" open het dorp-mies" "galajurk-mies" & "telebingo- mies"


beleef de oude tijden opnieuw!"Zelf heb ik ze ook
en neem ze overal mee naar toe.
Wanneer ik moe ben, speel ik ermee, het vrolijkt me op!
Ze genezen mijn kwalen."

incl: "mini-lopende band"


Maak mies op en laat haar presenteren met dit " in de hoofdrol" make-up setje ( excl ).Laat haar stralen zoals vroeger en geniet!

Wacht niet langer. Koop de mies pop nu!


ADELE'S DOOS


Lieve mensen,

Wat heb ik vanmiddag gelachen tijdens de "blijvend applaus" uitreiking. Dit jaar ging het fraaie beeldje naar Adele B. Ze nam hem in ontvangst met veel bombarie zoals altijd. We kennen haar niet anders!

Na de uitreiking sprak ik met haar over haar "doos". Zo noemt ze haar garagebox in het centrum van Bloemendaal. Veel bekende Nederlanders maken gebruik van Adele's doos. Zo heeft Gerard Joling zijn oude stropdassen daar opgeborgen en verbergt Manon T. haar prive-foto's daar.


Adele was zo lief om 300 jurken en 400 hoeden van mij te herbergen in haar doos. Deze spullen waren een overblijfsel van het "Frans Molenaar fiasco ". Ik wist er gewoon geen raad mee. Binnenkort komt mijn lopende band terug uit China en dan is mijn villa weer meer dan vol

Wat fijn om zo'n goede showbizz collega / vriendin als Adele te hebben. Ik ben benieuwd hoe mijn vriendin Lous het in Zuid-Afrika heeft. Binnenkort komt ze weer terug in Nederland en ik kan niet wachten om al haar verhalen te horen. Lenny K. heeft het er maar druk mee zoals te lezen is op haar blog. Ze heeft doorlopend visite in haar suite, probeert een paranormale gave te ontwikkelen, is oma en zingt ondertussen gewoon door.Ik hoop niet dat ze teveel hooi op haar vork neemt. Het is niet niks om dat allemaal te ondernemen op haar leeftijd. Van Patty B. hoorde ik dat ze tijdens haar laatste optreden, achter de schermen, naar adem stond te happen. Als dat maar goed gaat?

Zelf heb ik niets te klagen. Ik trek nog wel wat met mijn rechterbeen na mijn ongeluk op het Paasgala maar dat mag geen naam hebben. Op mijn oude dag loop ik nog steeds veel BN-feestjes af. Een mens moet toch bijblijven en voor je het weet vul je weer een doos.

Groet,
Mies B.