vrijdag 18 april 2008

EVACUATIE SHOWBIZZ VILLA




Lieve mensen,


Het geplande avondvullende programma voor morgen gaat, zoals u in vele Nederlandse dagbladen heeft kunnen lezen, niet door. Vanochtend is de villa Felderhof ontruimd.



Recent Frans bodem onderzoek toont aan dat er een onbekende stof is gevonden in de grond rondom de villa. Wij, de bekende Nederlanders op bezoek, zijn met spoed geevacueerd en moesten alles achter laten. Het was vreselijk om te vertrekken, juist nu we bijna klaar waren met alle voorbereidingen. Imca klampte zich nog vast aan haar bloemen-corso-kar maar de Franse gendarmes wisten haar los te trekken en in een politie-busje af te voren. Wat een drama. Lous is ook erg geschrokken. Ze heeft zich momenteel terug getrokken in Gelderland. Daar verblijft ze met familie op een onbekende, landelijke plaats om even tot rust te komen.


Alle spullen voor de zaterdag-avond show van morgen staan nog in de schuur bij de villa. Het terrein is afgesloten voor het publiek. Zonder mijn lopende-band en de marmotten bak van Fred Oster is het onmogelijk om een uitzending te realiseren. Het afwachten is op de Franse autoriteiten. Wanneer zij groen licht geven zullen alle decorstukken met spoed overgebracht worden naar Aalsmeer.


Ten tijd van de evacuatie was het zeer druk in de villa. Buiten de pers waren er veel bekende Nederlanders bezig met het voorbereiden van hun act. We stonden praktisch klaar om met alle auto's en boedelbakken terug naar Aalsmeer te rijden.


Lisette Hordijk had zelfs haar presentatie jurk al aangetrokken. De gendarmes hebben haar zo ruw meegetrokken dat de jurk op meerdere plaatsen scheurde. In het politie-busje was het Marga Bult die met haar zangkunsten Lisette tot bedaren wist te brengen. Het plan was er om Lisette weer iets te laten presenteren op zaterdagavond. Deze oud-diva van de NCRV is na haar afschaffing erg in verval geraakt. Dit zou haar kans worden om te bewijzen dat ze het nog steeds kan! Laten we hopen dat ze deze tegenslag verwerkt en niet weer het pad op zal gaan van drank en drugs!


Een speciaal kinderteam is bij de evacuatue ingezet op "les poppys" te vervoeren. Het veel geprezen zangkoor waarmee onze eigen Lenny volle zalen trok, was speciaal naar de villa gekomen om hun comeback te oefenen op de Nederlandse TV.















De samenstelling van dit bekende kinderkoor mag dan anders zijn maar de hit "visite" zingen ze nog steeds uit volle borst mee. Enkele jongens zijn vanwege verdrukking in het te kleine busje met ademhalingsproblemen opgenomen in een Frans ziekenhuis. Ik hoop maar dat ze geen schade hebben geleden aan hun gouden keeltjes.


En ik...? Momenteel voel ik mij weer thuis in mijn aanleunwoning in het Gooi. De schokkende gebeurtenis heeft mij wel diep geraakt maar een vakvrouw moet door! Terwijl Lous deze tragedie probeert te verwerken in de bossen en Lenny nog steeds met een zonnesteek te kampen heeft ben ik druk aan het telefoneren met allerlei Franse Instanties. Onze bekende decorstukken moeten terug naar het Vaderland. "the show must go on..."

Groet,
Mies

Geen opmerkingen: