maandag 14 april 2008

PENNY BREEKT BEEN










Lieve mensen,


Na het mislukte project "brillen voor Afrika" zijn ben ik alweer bezig met een spetterende avondshow voor zaterdag-avond. Lous en ik werken onszelf in het zweet om het Nederlandse volk te amuseren! Helaas gaan er bij de voorbereidingen nog wel eens wat mis. Dat merkte ster-danseres Penny de Jager vandaag. Wij hadden afgesproken dat zij zou dansen op een luxe speedboot, ter promotie van ons zaterdagavond-spektakel. Penny was daar wel voor te porren en begon meteen. Eenmaal op het vaartuig merkte ze op dat het wel erg hard ging. Terwijl ze een sierlijke draai maakte, tuimelde ze van de varende boot. Haar jaren-zeventig naald-hak bleef haken in de railing. Penny werd honderden meters mee gesleurd. Het was vreselijk om dit te moeten zien! Dat kan ik u verzekeren. Penny heeft tijdens dit voorval haar been op acht plaatsen gebroken en zal dus niet dansen op zaterdagavond. Wij zoeken nu bekende danseressen die haar, moeilijk in te nemen rol in het programma willen vervangen. Bent u danseres en nog goed ter been? Reageer a.u.b!



Het team wenst Penny veel sterkte toe terwijl ze met het openbaar vervoer terugkeert naar haar flatje in Amsterdan-Oost!


Hier in de villa is het een drukte van belang. Reporters staan te dringen om een glimp op te vangen van de voorbereidingen. Lous belt haastig in het rond naar oude bekende mannelijke collega's met een roze tintje. Graag willen wij tijdens dit avondvullend programma stil staan bij een aantal bekende homosexuele medemensen om zo iedere doelgroep te bereiken. Ik ben ondertussen een praalwagen aan het versieren met Imca. Ted de Braak is langsgekomen om ons daarbij te helpen. Die Ted toch...hij staat altijd voor een ander klaar! Ook Jenny Arean is aanwezig om ons te versterken. Helaas zijn ze momenteel beiden zoek. Waarschijnlijk drinken ze samen een glaasje madeira op het terras. Lenny Kuhr, die momenteel met een zonnesteek thuis zit, heeft belooft een lied te schrijven Jenny. Jenny ziet a.s zaterdag als comeback op tv.

Natuurlijk kennen we haar nog als 'het meisje met de blauwe hoed'uit de gelijknamige tv serie in de jaren 70. Daarnaast heeft Jenny geschitterd in diverse musicals.
Dus lieve mensen, allemaal kijken a.s zaterdag. Een show zonder Penny maar wel met een lied van Lenny gezonden door Jenny.
Wat een dolle boel!
Liefs,
Mies



Geen opmerkingen: