dinsdag 8 april 2008

FILE IN AALSMEER

Lieve mensen,

Tijdens de repetities voor vanavond, zie ik nog even kans jullie te schrijven. Het is een drukke bedoeling hier in Aalsmeer. De Hoofdweg staat vol met auto's. Veel mensen komen eerder om voor de uitzending Lous Haasdijk te ontmoeten. Helaas mensen, Lous heeft zich terug getrokken in haar kleedkamer en zal er aan het begin van het programma uitkomen. Kom dus niet nu al naar de studio. Het heeft geen zin! Neem het openbaar vervoer. De wegen zitten propvol.

De bekende Nederlanders druppelen langzaam binnen, als ze niet in de file staan. Corry Konings is momenteel aan het inzingen. Haar Rekels staan nog vast even buiten de stad. Imca legt de laatste hand aan haar bloemdecoraties en dan gaat ze naar de snackbar.




Zojuist heb ik de laatste programma-veranderingen doorgenomen met mijn manager. Hij zal vanavond schitteren in een mintgroen-outfit omdat hij meedoet met een dansact van Penny de Jager. Deze fantastische vakvrouw heeft speciaal voor Lous een dansstuk gemaakt. Vanavond voert ze het op met een aantal bekende Nederlanders waaronder Viola Holt en Berdien Stenberg. Penny heeft zich laten inspireren door de Afrikaanse dans en gebruikt klompen om een Nederlands effect te krijgen. Tijdens dit dansnummer zal Kim Holland iets met tulpen doen om het geheel feestelijk af te sluiten.


Kosten nog moeite worden gespaard tijdens het samenstellen en uitvoeren van dit programma. Lenny ( die waarschijnlijk ook nog in de file staat ) zingt haar grootste hits en laat ons haar nieuwe gave zien. Paula Patricio is momenteel al in de studio en repeteert haar jongleerkunsten. Zoals gewoonlijk ontvang ik aan het einde van de uitzending 40 rode rozen. Lous, Lenny en ik zullen dan per helicopter naar de villa van Rik Felderhof gebracht worden om bij te komen.


Oud collega's van het nieuws stellen momenteel een compilatie samen van belangrijke gebeurtenissen uit het leven van ster-nieuwslezeres Lous Haasdijk. Wat een prachtig initiatief! Dat is smullen!

Lieve mensen, nogmaals...kom niet met de auto naar de studio. De wegen zitten vol. Neem de trein of kom op de fiets. Het is een gekkenhuis rond Aalsmeer. Vanavond staat er een vakvrouw centraal. Lous heeft de hoofdrol!! Helaas moet ik het hierbij laten. Imca en ik gaan naar de snackbar om even snel iets naar binnen te werken en dan gaan we de make-up in.

Liefs,
Mies B.
















Geen opmerkingen: