woensdag 30 april 2008

persbericht: visite verdrukt zangeres

visite verdrukt zangeres


30 april Amsterdam
door: Mieneke Meij


De populaire zangeres Lenny K. is vanochtend in de Bijenkorf verdrukt door een mensenmassa. De mensen waren op een signeersessie afgekomen van de bekende entertainer. Wat een vreugdevolle ochtend moest worden voor de zangeres liep uit op een compleet drama. Er ontstond een ware 'run' op haar nieuwe poppenlijn. Verrast door de naderende mensenmassa probeerde mevrouw Kuhr zich een weg te banen naar de nooduitgang maar het was te laat.

Ze werd, met dertig andere mensen waaronder Ria Bremer, onder de voet gelopen. Getuigen vertelden later dat ze met haar gitaar haar hoofd probeerde te beschermen. De beveiliging van het warenhuis heeft een inschattingsfout gemaakt concludeerde de hoofdadjudant van de politie. "Ze hebben niet geweten hoe populair deze volks-zangeres nu nog is". Nadat de rust in het warenhuis was terug gekeerd heeft het ambulance personeel Lenny meegenomen naar het ziekenhuis. Een medisch team uit Zwitserland is inmiddels ingevlogen om haar te behandelen. De oud-songfestival-vedette is buiten levensgevaar. Ria Bremer is er slechter aan toe. Haar rechterpols is gebroken en haar linkerwijsvinger is er afgerukt.

De klanten, die een echte Lenny pop wisten te bemachtingen, zijn erg blij met hun aankoop. Het management van Lenny Kuhr laat weten door te gaan met de verkoop van de poppen maar de signeersessies zijn afgelast.


Geen opmerkingen: